Bun venit !

Acest blog este dedicat iubitorilor de cercei si de bijuterii frumoase, in general.
Cerceii sunt un dar al bijutierilor pentru noi, un dar al prietenilor pentru noi, un dar pentru urechile noastre, nevoite a asculta atatea nedreptati zi de zi.

Acest blog este un dar din partea mea pentru voi, iubitorilor de cercei!

sâmbătă, 24 martie 2012

Cercei potriviti formei fetei tale !


Desi, cerceii sunt frumosi nevoie mare, se poate intampla ca sa nu ni se potriveasca. Fie nu ni se potrivesc datorita materialului din care sunt fabricati, fie nu ni se potrivesc stilului vestimentar, fie nu ni se potrivesc personalitatii noastre. 



Printre altele, forma fetei este definitorie pentru alegerea corecta a cerceilor.





Astfel, femeile avand forma fetei patrata ar trebui sa poarte cercei de marime medie cu forma unghiulara si cu colturile rotunjite.

De altfel, cerceii lungi si finuti "indulcesc trasaturile, adaugand o nota definitorie acestei forme a fetei.


Femeile avand un chip rotund si bucalat sunt avantajate de cercei lungi, ovali lunguieti sau plati, avand culori cat mai variate si abstracte. Cerceii rotunzi, scurti, triunghiulari sau marisori este recomandat de a fi evitati intrucat vor mari si mai mult, optic, fata.




Cercei mici, rotunzi sau de marime medie, ovali? Par o alegere buna pentruoricare forma a fetei, insa se potrivesc excelent fetei ovale


        

 Accesoriile pentru urechi gen candelabru, dar ovali, impodobiti cu pietricele discrete, vor da un plus de profunzime liniei barbiei.



Forma fetei prelunga este compatibila cu oricare model de cercei, mai putin cei foarte masivi si lungi, deoarece vor creea iluzia de " fata interminabila". 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu