Bun venit !

Acest blog este dedicat iubitorilor de cercei si de bijuterii frumoase, in general.
Cerceii sunt un dar al bijutierilor pentru noi, un dar al prietenilor pentru noi, un dar pentru urechile noastre, nevoite a asculta atatea nedreptati zi de zi.

Acest blog este un dar din partea mea pentru voi, iubitorilor de cercei!

sâmbătă, 24 martie 2012

Zodiacul cerceilor



Bijuteriile ne reprezinta. Fiind talismanele norocoase ale frumusetii, este firesc a le potrivi, si pe ele, tendintelor noastre, scrise in stele.
 
Berbecul , fiind primul dintre zodiile de foc este  caracterizat prin vointa puternica, indrazneala si independenta. 
Predilectia Berbecilor este pentru pietrele de culoare rosie : rubin, granat, jasp rosu. Cerceii potriviti acestei zodii sunt cei avand forme abstracte, de dimensiuni mici si foarte valorosi. 


 Taurul este echilibrat, credincios si conservatorist. Astfel incat,     perechea de cercei ideala acestei zodii este una simpla - cel mai probabil, niste cercei rotunzi si finuti. Femeile nascute sub acest semn sunt greu de pacalit- astfel incat intotdeauna vor recunoaste adevarata valoare a cerceilor primiti in dar.

Gemenii stapanesc un spirit fin si patrunzator, atent la detalii. Perechea ideala de cercei ar putea fi una din ceramica pe care sunt scrise versurile preferate.

Racul este receptiv si timid, dar vanator de senzatii tari. Femeile Rac ar putea fi adeptele piercingurilor de urechi sau a capselor sau a cerceilor de dimensiuni mari.

Leul este curajos, creativ si entuziast, astfel incat perechea ideala de cercei ar trebui sa fie una realizata de un pictor notoriu. De altfel, femeile-Leu au si o predilectie reala pentru obiecte stralucitoare.Deci, ideea unor accesorii de urechi incrustate cu diamante nu este de lepadat.

Femeia-Fecioara, sarguincioasa si ingenioasa, dar avand nevoie de lungi perioade de meditatie,detine, cel mai probabil, cercei de culoarea indigo si violet cu motive florale, la loc de cinste,in cutia sa de bijuterii.

Balanta poarta, probabil, cercei lungi incrustati cu turcoaze sau acvamarin, accesorii potrivite numeroaselor sale iesiri in societate.

Scorpionii sunt predilecti a purta cercei excentrici agat de foc, ochi de tigru, beril pentru a fi stralucitoare si seducatoare.

Femeile Sagetator sunt aventuroase, pasionate de excursii si lungi plimbari prin natura, asa ca potrivit pasiunilor, cerceii ar putea fi discreti, din lemn sculptati sau de dimensiuni mici.

Capricornul cauta perfectiunea materiala, fiind activ si laborios. Este posibil sa fie inclinat spre a purta alte accesorii decat cele mult iubite de noi, sau a le lasa, deseori, acasa.

Varsatorul este inclinat spre progres, idei inalte si revelatii, dar si spre a-i placea pietrele de culoarea albastru si verde, astfel incat cerceii ideali sunt cei mozaic de pietricele-preferabil rezultat din combinatia celor doua culori.

Pestii cei sensibili, curiosi si timizi, cand se vor afla in fata unei tarabe handmade, se vor entuziasma cu siguranta, alegand modele copilaresti din fimo sau ceramica pictata cu personaje din desene animate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu