Bun venit !

Acest blog este dedicat iubitorilor de cercei si de bijuterii frumoase, in general.
Cerceii sunt un dar al bijutierilor pentru noi, un dar al prietenilor pentru noi, un dar pentru urechile noastre, nevoite a asculta atatea nedreptati zi de zi.

Acest blog este un dar din partea mea pentru voi, iubitorilor de cercei!

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Cerceii potriviti trasaturilor noastre

Am vorbit deja despre cerceii potriviti formei fetei noastre, insa am putea urma niste tipsuri prin care cerceii sa se evidentieze foarte bine in armonie cu nuanta parului sau culoarea ochilor.


De pilda, daca ai ochii verzi, o pereche de cercei verzi sau turcoaz vor parea ca stralucesc intarindu-le puterea seducatoare. 


Daca ai ochi caprui, cerceii rosii, portocalii sau maro sunt o alegere excelenta, in armonie cu machiajul tau reusit. Ochii negri sporesc misterul, ascunzandu-se in par o pereche de cercei negri din opal, de pilda. 


Aceeasi regula a contrastelor, dar si a asimilatiilor este valabila si in functie de culoarea parului. Parul roscat contrasteaza sperb cu niste cercei verzi, blondelor le sta excelent cu cercei avand pietricele mai inchise la culoare sau albastre, iar prin parul inchis la culoare, niste cercei rosii sau intr-o culoare puternica sau, chiar albi par a se evidentia mai bine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu