Bun venit !

Acest blog este dedicat iubitorilor de cercei si de bijuterii frumoase, in general.
Cerceii sunt un dar al bijutierilor pentru noi, un dar al prietenilor pentru noi, un dar pentru urechile noastre, nevoite a asculta atatea nedreptati zi de zi.

Acest blog este un dar din partea mea pentru voi, iubitorilor de cercei!

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Semnificatia Culorilor

Culorile ne inconjoara si inspira in fiecare zi. Astfel, sa privim putin asupra semnificatiei principalelor culori :


Rosul este culoarea care capteaza cel mai usor privirea, fiind o culoare puternica. Ea semnifica pasiune, entuziasm si agresiune, inspirand la a lua decizii prompte.


Rozul este culoarea afectiunii si sexualitatii. Ea are rolul de a imbuna sentimentele, dand un aer copilaros in vestimentatie si accesorii.


Verdele exprima relaxare, meditatie si echilibru. Ea este culoarea predominanta in natura si denota o concentrare puternica. Asadar, concentrati-va asupra lucrurilor importante pentru voi! 


Albastrul are numeroase semnificatii, in descifrarea sensului si inspratiei pe care culorile ne-o dau, fiind culoarea intelectului, dar si a odihnei si spiritualitatii. 


Galbenul este o culoare expansiva si exprima activitate si gelozie. Totusi, florile galbene se pot darui prietenilor, fara a avea un sens ascuns. 


Violetul este stimulator si nelinistitor. Semnificatia sa psihologica este de nesiguranta si melancolie. Cu toate acestea, eu ador violetul.


Albul semnifica puritate si confort. El ne stimuleaza psihic, darunindu-ne revigorare si perceptie vizuala.


Maroul este culoarea increderii si este ideala pentru crearea unei admosfere neutre.


Negrul semnifica introspectia si profunzimea sentimentelor, dar si deznadejdea si singuratatea. Daca negrul ar fi o culoare, ar fi o culoare calda. In vestimentatie, este un tus al elegantei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu