Bun venit !

Acest blog este dedicat iubitorilor de cercei si de bijuterii frumoase, in general.
Cerceii sunt un dar al bijutierilor pentru noi, un dar al prietenilor pentru noi, un dar pentru urechile noastre, nevoite a asculta atatea nedreptati zi de zi.

Acest blog este un dar din partea mea pentru voi, iubitorilor de cercei!

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Piercurile - tentante...

Ei bine, fie ca este sa discutam despre a purta piercuri de buric, spranceana sau altele in urechi, fie de a ne face o gaura sau doua in plus, ele sunt destul de tentante. 


De altfel, piercurile in urechi sunt cel mai usor de facut si nu dor aproape deloc, spre deosebire de alte parti ale corpului. Cum iti faci un piercing? Nu recomand sa ti-l faci acasa, deoarece un bijutier ti-l face mai igienic si rapid. El va utiliza un pistol special, in care va incadra un cercel medicinal. Va trebui sa porti respectivul cercel cateva zile, in functie de zona urechii perforata ( in cazul cartilajului va dura ma mult, spre deosebire de lobul urechii).


Indiferent ca vei purta mai multi cercei mici sau rotunzi, subtiri si mici, vei avea un aer strengaresc, fara a avea parte de privirile critice si prejudecatile celor impotriva piercurilor - un pierce in ureche fiind mai usor acceptat decat unul in spranceana. Desigur, daca iti pasa de acest aspect. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu